قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ ۵۷درصد ظرفیت سد‌های کشور خالی است / افت ۴۲درصدی ورودی آب به سد‌ها مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی تا سه شنبه ۱۴ مرداد اطلاعیه مهم فرودگاه مهرآباد درباره پرواز‌های داخلی کشور خبر مهم برای بازنشستگان/ افزایش ۳ تا ۴ میلیون تومانی حقوق بازنشستگان در مرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دام زنده ۱۲ مردادماه ۱۴۰۴ اعلام شد/ گوسفند و گوساله گران شد تازه‌ترین قیمت انواع ارز‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۰هزار تومان را در کرد  قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴/ قیمت سکه میلیونی تغییر کرد قیمت طلا ۱۸ عیار/۷۵۰، امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ پیش فروش ۳ محصول سایپا + جزئیات همه چیز درباره ارز اربعین/ زائران برای ۲۰۰ هزار دینار باید چقدر بپردازند؟ قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ قیمت نان در تهران ۵۲ درصد افزایش یافت / یک اتحادیه صنفی تعطیل شد عقب‌گرد بورس به کانال ۲.۶ میلیون واحد

بازگشایی آزادراه تهران – شمال تا ۲ روز دیگر

مدیرعامل شرکت آزادراه تهران- شمال از پایان پاکسازی این محور از مواد حاصل از انفجار صخره پنج هزار تنی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 31
کد خبر: ۱۰۷۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر منطقه یک آزادراه تهران – شمال که به مدت دو هفته مسدود بوده، قرار است به زودی بازگشایی شود. تصمیم‌گیری درباره حذف یک صخره پنج هزار تنی که برای ایمنی مسافران این مسیر تهدیدی مهم محسوب می‌شد، انسداد دو هفته‌ای این مسیر را در پی داشت. مدیرعامل شرکت آزادراه تهران- شمال امروز درباره زمان بازگشایی و چگونگی پاکسازی مسیر به ایرنا توضیح داده است.

«سعید شهسواری» روز یکشنبه درباره زمان بازگشایی آزادراه تهران – شمال گفت: بعد از مرحله آخر انفجار که روز پنج شنبه هفته گذشته انجام شد اکنون در حال انجام عملیات ریزش برداری‌های حاصل از انفجار هستیم و از شب گذشته حمل مواد حاصل از انفجار و پاکسازی محور انجام شده است و تا اواسط هفته محور، پاکسازی و پایه چراغ ها نصب خواهد شد.

وی گفت: بر این اساس تردد در منقطه یک آزادراه تا اواسط هفته دوباره برقرار می شود.

جزییات انفجار در آزادراه تهران – شمال و زمان بازگشایی

شهسواری درباره دلایل انفجار و انسداد آزادراه نیز گفت: عملیات نگهداری، راهداری و بهره‌برداری آزادراه تهران- شمال پس از دوران ساخت و راه اندازی بر اساس قرارداد مشارکت تا ۱۰ سال بر عهده شرکت آزادراه تهران شمال است و با توجه به ماهیت جغرافیایی منطقه و نوع سازه ها، از ابتدای افتتاح، این مسیر به صورت مستمر پایش و کنترل می شود تا اگر نیاز به اقدام پیشگیرانه وجود دارد، به موقع انجام شود.

وی با توضیح اینکه خط قرمز ما امنیت مسافران است تا مشکلی ایجاد نشود، گفت: با توجه به کوهستانی بودن محور احتمال خطر وجود دارد و باید اقدام پیشگیرانه انجام شود و نباید اجازه دهیم تا حادثه رخ دهد و بعد محور را پاکسازی و دوباره تردد را برقرار کنیم.

شهسواری ادامه داد: یکی از نقاطی که با هدف پایش مستمر در دستور قرار داشت ترانشه مشرف به دهانه جنوبی تونل ۱۱ بود.

مدیرعامل شرکت آزادراه تهران- شمال ادامه داد: در سال اول تغییراتی در این صخره دیده نشد اما در تابستان امسال متوجه شدیم شکاف بین صخره و دیگر صخره ها درحال افزایش است و احتمال جدا شدن این صخره که وزن حدودی آن ۵ هزار تن بود وجود داشت./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار